Nike Blazer Mid AB

Botsauto’s.. Daar doen deze schoenen me een beetje aan denken. En dat hoeft helemaal niet verkeerd te zijn want vroeger vond ik de botsauto’s best leuk.
Maar daar hebben we het niet over natuurlijk. Nike brengt een Quickstrike release in 3 kleuren van de Blazer AB vintage. Een grijze, groene en een blauwe. Blauw is voor mij de mooiste. Voor de aardigheid hebben ze de swoosh er maar een keer afgelaten. Niks mis mee. wordt het schoentje wel een stuk cleaner van. Hij doet me een beetje denken aan de hyper exclusieve “made for skate” blazer die ooit heeeel even te koop is geweest. Wie die heeft gemist kan nu een klein beetje compenseren met deze.

Je kunt hem vinden bij EndClothing.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.