Nike Blazer zomer 2011,

Blij als een kind toen ik deze sneaker zag verschijnen in de pre order lijst van End Clothing. Ik ben de afgelopen tijd bezig met mij hard te maken voor meer oranje op straat. Met name oranje in de schoenen. En bij voorkeur dan oranje met wit. Dit lukt vrij aardig, alleen merk ik dat winkels nog steeds huiverig zijn voor oranje. En dat is echt zonde.

Kijk nou eens goed 5 minuten naar deze schoen. Het model zelf is al jaren 1 van mijn favoriete Nikes, maar in deze kleuren combinatie is die echt belachelijk mooi! Gewoon een goeie knal oranje kleur geven aan een lap su├Ęde, dat kan geen kwaad. Daarna stik je hier een moddervette witte swoosh op. En klaar ben je. Is er dan geen minpuntje? Jawel, de vintage look die ze de zool mee hebben gegeven. Maar gelukkig hebben we daarvoor schuursponsjes uitgevonden. Even een beetje boenen en je hebt belachelijk vette schoenen.

Je kan ze vast bestellen bij EndClothing, ze komen helaas pas in Juli.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />