Nike Lunar Chukka Woven,

Die hele Lunar serie van Nike heb ik niet begrepen. De Chukka Woven schoentjes evenmin. Ik keek dan ook vreemd op toen ik aan het grasduinen was door de collectie van Urban Industryicon en een Lunar Chukka Woven zag die mijn aandacht greep. Volkomen onverwachts ben ik helemaal verkocht. Wat een plaatje.

Het kan natuurlijk zo zijn dat de foto op zichzelf vet is, omdat die mysterieus is. Of eigenlijk is het een waardeloze foto,  je ziet de spierwitte schoen amper door de witte achtergrond. Misschien is het daardoor dat ik naar het plaatje bleef staren een UK 9 op stock zag liggen en op de buy now button heb geklikt. We zullen het zien of ik nog net zo happy ben met deze schoen wanneer ze komende week door de TNT afgeleverd gaan worden.


Ook hebben? Kijk snel bij UrbanIndustryicon.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Urban Industryicon en een Lunar Chukka Woven zag die mijn aandacht greep. Volkomen onverwachts ben ik helemaal verkocht. Wat een plaatje. Ook hebben? Kijk snel bij UrbanIndustryicon." />