Nike Lunar Flow

Gekke dingen. Een begrijpelijk oordeel. want zeg nou zelf, het ziet er wel een beetje vreemd uit. Maar ik heb wellicht een kleine zwakte voor dit soort gekke dingen. Dan heb ik het over het uit 1989 daterende Nike Air Flow. Een schoen met een normale hiel maar een heel raar neopreen deel op de voorvoet. Ziet er uit als een eendenpoot. Maar wel bijzonder. (het is net Rivella, Beetje vreemd maar….)
Ik zeg wel eens “Als je lang genoeg wacht komt alles terug”. En ja hoor, daar is hij dan. In een nieuw jasje welliswaar. Nike is zo dol op hun Lunar Projecten dat ze niks meer kunnen uitbrengen zonder dat daar een ultra, super, hyper licht gewicht variant op gemaakt wordt. ¬†Gelukkig zie je het niet zo heel erg en kan ik straks gewoon gaan genieten van die gekke schoen in mijn drafje rond het park.

Verkrijgbaar bij Crooked Tongues.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.