Nike SB Stefan Janoski

Sommige dingen moet je gewoon niet aan beginnen. Dat is een gegeven. Crack, Coke, Roken.. en voeg daar nu ook maar Nike SB’s Stefan Janoski’s promodel aan toe. Een tijdje geleden de gelegenheid gehad om een paartje voor een habbekrats op de kop te tikken en dat was een verkeerde beslissing. Ongelofelijk wat zijn dit een fijne schoenen. Het is niet dat we hier comfort op de eerste plaats hebben staan. Hoeft ook niet bij veel producten. ziet er toch goed uit!? de shine doet de pijn verzachten. Maar met dit schoentje hoeft je geen compromissen te sluiten. De schoen heeft een mooie sleek en freshe look en een comfort waar ik heel breed van ga grijnzen.
Zo’n beetje elke maand komt er wel een nieuw kleurtje uit dus deze verslaving voeden is geen enkel probleem.┬áDeze lichte blauwe is de laatste die is uitgekomen. Nou.. ik vind hem helemaal prima. We gaan immers de zomer in. Zou het toch fijn vinden als ik soms iieeets meer weerstand had tegen dit soort verslavingen. Niks aan te doen.. “Click” en added to basket..

De foto heb ik geleend van Ben-G‘s ┬ádie de schoen overigens ook voor je heeft. Andere Nike SB dealers kunen je er ook wel aan helpen.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.