Nog zo’n zomerse klassieker,

Afgelopen Zondag had ik het nog over klassiekers en het verdwalen op het wereldwijde web op zoek naar mooie wagens. Na zo’n middag speuren weet je meteen weer waarom centen apart zetten best weleens een goed idee kan zijn. En natuurlijk is het een jongensdroom en duurt het even voor je het bij elkaar hebt geschraapt, maar mocht het zover komen, dan is het plezier van het rijden in een oldtimer wel de moeite van het sparen waard geweest.

Het vervelende is echter dat ik diezelfde Zondag middag nog een geweldige klassieker tegen ben gekomen. Een waarvan ik weet dat hier zomers lol mee beleefd kunnen worden. Maar ook een waarvan je weet dat het rijden meer kost dan de aanschaf alleen. Maar kijk nou toch eens naar onderstaande plaatjes, dit is toch een beauty! Mocht ik genoeg geschraapt hebben en die M635 is niet meer te vinden, dan gok ik dat deze ook wel eens een goede kans zou maken. De Porsche 911 Carrera Cabriolet uit een tijd dat een 911 nog een echte wagen was. Zo schitterend!

Deze is momenteel hier bij Kooren Classic Cars te bewonderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />