Oak Street Bootmakers Vibram Trail Oxford,

Weer eens een ouderwetse lap tekst voor de naam van een schoentje. En dat terwijl een simpel fotootje van het schoentje wellicht veel meer zegt dan 6 woorden in de titel. Oak Street Bootmakers hebben we al regelmatig beschreven hier bij OurBubble. Het merk is gewoon een goeie vondst. Ik ben dan ook blij dat steeds meer online shops de collectie van Oak Street in het assortiment opnemen.

OiPolloi gaat weer een klein stapje verder, die nemen twee modellejtes op in het assortiment, maar zorgen dan wel meteen dat ze twee exclusieve kleuren krijgen. Het model welke ze gekozen hebebn is de Vibram Trail Oxford, een lage mocassin schoentje op een Vibram zool. Het leer is weer uit de Horween fabriek in Chigago. Het resultaat is weer prachtig. Mijn persoonlijke voorkeur van de twee exclusieve kleurtjes is deze kersenkleur.

Zoals gezegd, exclusief bij OiPolloi verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hier bij OurBubble. Het merk is gewoon een goeie vondst. Ik ben dan ook blij dat steeds meer online shops de collectie van Oak Street in het assortiment opnemen. " />