Oakley Frogskin x Oki-Ni,

Stiekem is dat Oakley merk best fout. Al die veel te snelle sportbrillen met die hele ingewikkelde spiegelende glazen. Ik denk bij de meeste Oakley brillen meteen aan tank tops, ringbaardjes, budweiser en monstertruck races. Ik kan er niets aan doen, maar dankzij de Dodge rijdende rednecks krijg ik een beetje jeuk bij veel van Oakley.

Ik zeg bewust veel en niet alle, want er is 1 model van Oakley welke mij keer op keer weer gelukkig kan maken. Ongeacht de kleur, ongeacht het gebruikte materiaal. De Frogskin van Oakley blijgt voor mij altijd een tijdloze klassieker. Het is geen stijlvol brilletje als een Persol 649, maar wel een geramde klassieker. Oki-Ni mocht deze keer samen met Oakley de kleurtjes uit kiezen voor hun eigen Frogskin modelletje. Dat is hun bijzonder goed gelukt. Het donkerbruin naar transparant uitlopend montuurtje is bijzonder aantrekkelijk. Slechts 35 Frogskins zijn er in deze kleur verkrijgbaar dus wees snel!

Enkel bij Oki-Ni.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />