OurBubble en de Koopjesjacht deel V,

Na Zuid77 zijn item over de Sebago Waterbury en met name de winkel waar hij deze gevonden heeft, werd ik getriggered om toch ook zelf eens een kijkje te nemen in de database van die grote winkel. Geheel tegen mijn planning in heeft dit bezoek mij toch geld gekost. Maar geluk bij een ongeluk het was weer een sale item en dus een goed onderwerp voor de steeds terugkerende rubriek de Koopjesjacht.

Bladerend door de schoenenvoorraad van het merk Sebago kwam ik deze juweeltjes tegen. Al jaren 1 van mijn favorieten Sebago’s de Beacon. Ik heb iets met hoge bootschoenen. En ziekelijke fetisj welke al meerdere malen hier zichtbaar is geweest. De schoen van vandaag is navy blauw suède, heeft een witte zool, witte stiksels, witte veters, witte veteroogjes (op een paar na) en is gewoon een bijzonder leuke schoen. Mijn maat hadden ze gelukkig nog de prijs is namelijk bijzonder gunstig.

Ik heb mijn paar hier gevonden.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />