OurBubble en de Koopjesjacht deel VI,

Het is die tijd van het jaar, sale season! En dus zal je bovenstaande titel nog wel vaker tegen gaan komen deze weken. Waarom? Gewoon om dat OurBubble niet alleen over de nieuwste items gaat, maar ook over die must have items die je tegen een leuke deal kan scoren. Je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen. Waar moet je opletten bij de sale season? Zelf hanteer ik de volgende regel:

Had je dit item ook gekocht tegen de volle mep?

Wanneer het antwoord ja is, dan heb je een leuke deal. Wanneer het antwoord nee is, dan moet je kijken of er wel minstens 70% van de originele prijs af is, anders had je de cash gespendeerd aan dit item ook wel aan een non sale item kunnen spenderen. De goeie deal die ik vandaag spotte is deze Lee 101Z Dry Selevedge. 30% discount, wilde ik deze sowieso al hebben? Jazeker, kijk zelf maar waarom.

In de uitverkoop bij OiPolloi.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />