Palladium Summerboot

We hebben Palladium als eens een keer besproken hier. De nogal robuuste jungle stappers waren weer terug. En terug in a good way. Maar met het oog op de zomer had het weinig aansluiting op het seizoen daar het echt hele stevige en zware kistjes betrof.
Gelukkig zijn ze niet gek bij Palladium en hebben ze voor de zomer een nieuwe serie uitgebracht. De meest eenvoudige naam geeft heel duidelijk aan voor wanneer de schoen bedoeld is. De summerboot. Voor de zomer dus.

De schoenen hebben een nieuwe opbouw gekregen. Ze zien er nog steeds uit als de oude vertrouwde boot maar wie er eentje in de hand neemt ontdenk al snel dat je deze schoenen graag wilt op je stedentripjes. Een superlichte rip-stop op een ultra lichte foamzool. Ik kan niet anders zeggen na een paartje aan de voeten gehad te hebben.. Wat zitten die lekker zeg! Ik heb mijn oog laten vallen op de lage licht grijze variant. En weet zeker dat ik met een aantal beurzen en steden in het vooruitzicht dat ik mijn schoenen heb gevonden. Eens kijken of de jungle-slofjes een Concretejungle aan kunnen. Mijn verwachting: Een volmondig JA!

De launch-party was donderdagavond 16 juni bij SEVENTYFIVE. De schoenen zijn daar ook te krijgen.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.