Polo Ralph Lauren Army Parka,

Helemaal goed! Dat was het eerste wat in mij op kwam toen ik dit jassie online vond. Ralph Lauren is door vele uitgekotst en ik heb hier al meerdere malen geschreven dat dit naar mijn idee volkomen onterecht. Wellicht sla ik er in door, maar ik wil zo graag de boodschap over kunnen brengen dat Ralph echt wel begrijpt waar die mee bezig is.

Neem deze jas dus. Deze is gewoon vet. We kunnen hier lang over discussiëren, maar het model is goed, de kleur is goed, de sluiting is goed en de details zijn goed. Natuurlijk, de prijs is een klein minpuntje, maar ja, voor dat geld heb je wel een verdomd goede jas. Je zou haast gaan denken dat ze bij Ralph designers van Engineered Garments of Woolrich in dienst hebben genomen. Goed bezig!

Gevonden bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />