Polo Ralph Lauren Prep,

Gisteren schreef ik over die Oxford Cloth broek van Gant Rugger. Die broek heeft me maar niet losgelaten en ik zocht nog een accessoire om de broek nog meer mee te laten knallen. Gewoon om een ultieme Prep look neer te zetten. En dan ga je natuurlijk meteen naar de Ralph Lauren corner van een willekeurige webshop.

Daar vond ik dan ook deze knalgroene riem met een heerlijke contrastrijke strepen erop. De riem heeft een d-ring sluiting en is van polyester. Praktisch? Nee totaal niet, maar dat geeft helemaal niets. Wanneer de de Prep look zoekt, dan is deze riem gewoon een absolute must have. Nu nog een goed shirt en goeie schoenen vinden en de look is helemaal af.

Gevonden bij ASOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />