Puma Basket, zomerse tinten,

Met Koninginnedag schreef ik hier dat het zo jammer is dat de kleur oranje altijd maar met 1 dag geassocieerd wordt. En ik vind dat nog steeds jammer. Mijn oproep voor meer oranje op straat doe ik dan bij deze nog een keer. En mocht je geen idee hebben hoe, of vindt je het wellicht too much, dan heb ik hier een mooi begin voor je.

De Puma Basket is net als die bewuste sneaker van 30 April ook een echte klassieker. Naar mijn mening zijn er ook maar 3 modelletjes van Puma die de moeite waard zijn. Zuid77 zal dit absoluut niet met mij eens zijn, maar dat terzijde. De 3 in mijn optiek, de Suede, de Clyde en deze Basket. Mocht je nog geen van de drie hebben en mee willen doen met de recovery van de kleur oranje, neem deze Basket dan. Spierwit met oranje striping, frisser kan haast niet, toch?

Deze pareltjes zijn verkrijgbaar CrookedTonguesicon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

oranje altijd maar met 1 dag geassocieerd wordt. En ik vind dat nog steeds jammer. Mijn oproep voor meer oranje op straat doe ik dan bij deze nog een keer. En mocht je geen idee hebben hoe, of vindt je het wellicht too much, dan heb ik hier een mooi begin voor je. Deze pareltjes zijn verkrijgbaar " />