Recover Houten Iphone Case

Je laat hem vallen en hij is stuk. Dat is mijn verwachting. Maar tot die tijd heb je wel echt een vette Iphone case. Hout. Ik vind het wel wat. we worden steeds bewuster van onze omgeving en wat onze producten doen met het milieu. Dus neem dan maar iets wat niet zo erg vervuilend is.  Misschien moeten we in dit geval maar niet stil staan bij ontbossing maar goed. Hebben we het niet over.
Een houten case voor je telefoon. Blanco hout dus voor de hobbyist zelf op kleur te brengen. Ik zou m zo laten. Maar aan de andere kant. M’n Incase perforated snap-on is nog niet op. Ik onthoud hem wel even.

Hebben?

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.