SPERRY X FRANS BOONE BAHAMA CHUKKA

Het Is ook niet te geloven ook heh!? Je let even niet op en wat wordt er uit de hoge hoed getrokken? Een samenwerking met Sperry. Frans Boone blijft bezig en blijft verrassen. We hebben meneer Boone al eens eerder genoemd omtrent een aantal zeer fraaie samenwerkingen. Deze keer heeft hij de oer bootschoen bouwer Sperry weten binnen te halen als partner. Daar waar er normaal gesproken een dress tot casual-dressed schoen voort komt uit het brein van de man, is er nu een “Bahama-chukka” ten tonele verschenen. Wellicht zat hij met zijn gedachte bij de vrije zondag in de sloep.

Het zal allemaal wel want waar gaat het nou om. De schoen toch? Een mooi toegankelijk half hoge chukka bootschoen met een vulcanized zool. Ik heb niet kunnen voelen maar ik weet van Sperry dat ze goeie lappen leer in huis hebben. Ik verwacht dan ook dat Frans met minder geen genoegen neemt. Ik ken het model een beetje en ik kan vertellen dat deze muiltjes ook bijzonder goed lopen. Heerlijke schoen. Frans did it again. Chapeau!

Er staan twee kleuren op de plank bij Frans Boone. Een rode en een zwarte.
Vind zelf de rode het leukst! Zwart kun je wel bedenken, toch?

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.