Steve McQueen plaatjesboek,

Over Steve McQueen is hier al veel gezegd. Over McQueen kan je ook heel veel schrijven. Meerdere biografieën zijn er ook wel in de diverse boekhandels te vinden over het leven van Steve McQueen. Waar wij hem hier veelal om roemen is zijn ongekende stijl. De beste man is gewoon nog steeds een stijl icoon. Hoeveel labels er eigenlijk wel niet teren op het de bekendheid van deze man is eigenlijk ongekend.

Terug naar de boeken, naast de vele verhalen welke geschreven zijn over de beste man, zijn er ook een flink aantal plaatjes boeken te vinden. Een van deze boeken staat helemaal vol met foto’s van McQueen geschoten door William Claxton. William raakte vrij vroeg bevriend met Steven en heeft een tal van foto’s geschoten gedurende het leven van McQueen, al deze prachtplaatjes zijn gebundeld in dit boek: Steve McQueen.

Verkrijgbaar bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />