Tellason X NeedSupply

Tellason kennen we wellicht nog wel van een broek hier en daar. De jeans makers hebben deze keer hun krachten gebundeld voor een slim-straight jean met Need Supply Co. Een niet geringe webwinkel waar we al eens eerder artikelen uit gehaald hebben. Deze kun je best loslaten op een broek. Hier komt een lekkere 14oz broek uit van de stoffen van Cone Mills met uiteraard een selvage afwerking. Een beetje slim met een rechte pijp. Kleur: Donker blauw. TannerGoods heeft voor de leren backtab gezorgd. Gewoon weer dat kleine beetje extra. Individueel genummerd en die telling loopt niet heel ver. 24 stuks. En dat zijn er niet veel. Dus wellicht moet je er niet te lang over nadenken en gewoon op die knop drukken.

Op die knop drukken kan hier.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.