Universal Works baker’s jas,

Stel je het volgende voor, gisteren was je zo gecharmeerd van die 505 dat je meteen op buy now gedrukt hebt en vanmorgen kon je niet wachten om die Grensons toe te voegen aan je collectie. En stel je nu eens voor dat je al een schitterende witte Oxford van Gitman in de kast hebt hangen. Dan heb je dus enkel nog een fatsoenlijke jas nodig om je outfit af te maken.

Bij deze dan, Universal Works heeft een hier toch een goed jasje afgeleverd. Een dikke navy blauwe katoenen lap stof is geknipt en gemaakt tot een bijzonder veelzijdige jas. Niet te stijf, niet te casual, maar gewoon makkelijk bij veel outfits te dragen. Twee zakken op de borst, twee zaken daaronder. Grote knopen en speelse knoopsgaten. Deze jas heeft het allemaal. Minpunten? Geen. Dus bij deze is je outfit helemaal af.

Deze jas kan je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />