Waar? – CrookedTongues

Zoals eerder al aangekondigd op ons twitter account (@OurBubble) zullen we deze rustigere zomermaand ook gebruiken om eens meer te vertellen over de shops waar wij veel van onze spullen vandaan toveren. Natuurlijk zie je als bezoeker wel het een en ander aan banners, maar de vraag is vaak: Hoe is de ervaring met die webshop?

In deze categorie trappen we af met CrookedTongues. Hoezo? Dit is de webshop waar ik (@TDCCBB) by far de meeste online bestellingen heb gedaan. En iedere keer verbaast het mij weer hoe snel de bestelling netjes verpakt bij mij aan komt. De schoenendozen worden in mooie stevige omdozen verpakt en verzonden. Leveringen vanuit de UK duren gemiddeld 5 dagen. Waar je wel op moet letten is dat de schoenmaten op de site allemaal UK maten zijn. Daarnaast is het ook niet gek om af en toe de Euro/Pond koers in de gaten te houden. Dat wil soms nog weleens belachelijk gunstig uit pakken. Omdat deze leveringen binnen de EU verzonden zijn heb je geen gezeur met invoerrechten en BTW. Dus wanneer 5 dagen wachten voor jou niet te lang is, dan is dit een prima webshop! Mocht je zelf hier al eens besteld hebben, laat je ervaringen met deze shop achter. Hier leert iedereen van.

Crooked Tongues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.