Waar? – FreshCotton.nl

Vorige week zijn we begonnen met de rubriek Waar? bij OurBubble. Deze rubriek is ontstaan nadat we een toenemend aantal kliks op de oude Waar?-pagina zagen. In plaats van enkel links te delen naar de shops willen we graag deze rubriek gebruiken om meer te vertellen over de shops of onze eigen ervaringen met de websites. Vandaag in de spotlight een oer webshop uit de lage landen: FreshCotton.

Deze shop schrijft echt historie, 10 jaar geleden begonnen als online winkel met voornamelijk veel T-shirts. En nu uitgegroeid tot een volwassen webshop met een absurd goede collectie kleding voor mannen. En dat is uniek, zeker in Nederland. Het assortiment is opgesplitst in Selected, Street en Merch. In de Selected shop vind je kleding uit het hogere segment. Met mooie labels zoals Mark McNairy, Libertine Libertine, Carhartt Heritage en Filling Pieces. Binnen het Street segment kan je alles van bijvoorbeeld  The Hundreds, Obey, HUF en Rockwell  vinden. De voorraden zijn goed en leveringen vinden vaak binnen 3 dagen plaats. Betalen kan op alle gebruikelijke manieren en over ruilen doen ze niet moeilijk. Vorige maand is hun nieuwe site live gegaan en bronnen melden ons dat deze zomer het assortiment nog uitgebreid gaat worden met een paar serieus mooie labels. Houd ze in de gaten daar bij FreshCotton.

Wil jij je ervaringen kwijt over deze shop, dat kan hier bij de reacties.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FreshCotton. Deze shop schrijft echt historie, 10 jaar geleden begonnen als online winkel met voornamelijk veel T-shirts. En nu uitgegroeid tot een volwassen webshop met een absurd goede collectie kleding voor mannen. En dat is uniek, zeker in Nederland. Het assortiment is opgesplitst in Selected, Street en Merch. In de Selected shop vind je kleding uit het hogere segment. Met mooie labels zoals Mark McNairy, Libertine Libertine, Carhartt Heritage en Filling Pieces. Binnen het Street segment kan je alles van bijvoorbeeld  The Hundreds, Obey, HUF en Rockwell  vinden. De voorraden zijn goed en leveringen vinden vaak binnen 3 dagen plaats. Betalen kan op alle gebruikelijke manieren en over ruilen doen ze niet moeilijk. Vorige maand is hun nieuwe site live gegaan en bronnen melden ons dat deze zomer het assortiment nog uitgebreid gaat worden met een paar serieus mooie labels. Houd ze in de gaten daar bij FreshCotton. " />