Weekend, tijd om weg te dromen,

Nu het weer weekend is, is er niets fijners om weer eens online weg te dromen bij al het moois dat op 4 wielen verkrijgbaar is. De M635 van een week of wat geleden kan zomaar spoedig dichtbij komen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we hier toch ook weer een fraai alternatief staan. Voor mij is dit de absolute oer Saab. Geen andere Saab spreekt mij meer aan dan dit juweeltje. Natuurlijk zal ik een rit in ieder andere Saab Cabrio niet afslaan, maar wanneer gevraagd wordt naar mijn ultieme Saab, dan staat die hier.

Het is een 900 Cabrio uit begin ’90. Deze wagens zijn absolute kilometer vreters, alleen hebben vele leuk¬†geprijsde¬†tweedehandsjes nogal last van die ouderdoms kwaal genaamd roest. Maar mocht je een roestvrij exemplaar op de kop kunnen tikken, dan ga je echt seizoenen lang lol beleven. Inderdaad seizoenen lang, want dit is een van de weinige cabrio’s welke je in de winter kan rijden zonder 5 extra lagen kleding aan te trekken. Je gaat het echt niet koud krijgen in dit Zweedse monster. Het exemplaar welke ik hier gevonden heb bij Witmer&Odijk ziet er nog belachelijk strak uit. Ik verwacht dan ook dat deze snel een nieuw baasje vindt. Maar mocht ik geen 635 vinden, dan bel ik Witmer&Odijk, dat staat vast!

Bewonder deze schoonheid hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />