Weer Oxford Cloth, weer Gant,

En weer is het geen normaal button down shirt. Best bijzonder hoeveel mooie items een label als Gant kan maken van gewoon een goeie lap stof. En het item van vandaag zoek ik al zolang. Het lijkt mij hier te gaan om een Polo Camicia, waarom Gant dit een pop over zal ik niet begrijpen. Het is eigenlijk een soort polo x dress shirt hybride. En ik vind het een machtig stijlvol kledingstuk. Het is casual, maar ook weer niet “te casual”.

Een kleine beschrijving van wat nou “te casual” is. Je kent ze vast wel, die vaders van mid dertig met een capuchon trui, superdry t-shirt en hun baggy broekspijp hip achter de lip van hun sneaker. De vleesgeworden verkrachting van het begrip casual, maar dat geheel terzijde. Zo casual is dit shirt dus niet. Nee met dit shirt loop je er gewoon goed casual bij. De Oxford Cloth Polo Camicia van Gant Rugger is een regelrechte must have!

Verkrijgbaar bij Gant.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.