A.N.T – A Native Tourist,

Jawel, een kleine primeur, hier bij OurBubble. A.N.T (A Native Tourist) is een independent Nederlands label voor streetwear en accessoires. Een consortium van Eindhovense creatievelingen heeft de koppen bij elkaar gestoken en is nu een aantal jaar bezig met het ontwikkelen van een vette, originele kledinglijn. Geen grote labels die hier achter zitten, alles wordt door hunzelf in huis ontworpen en ontwikkeld.

De naam A Native Tourist komt uit het voortdurende verplaatsende bestaan van de mannen achter A.N.T. Ze houden er niet van om veel thuis te zijn, hun kleding past bij deze gedachte. Stylish, praktisch en een eigen karakter. Voor hun lookbook van de laatste collectie hebben zij net de fotoshoot achter de rug. Wij hebben de hand weten te leggen op foto’s van deze shoot plus een sneakpreview van hun laatste collectie. Zodra hun lookbook finaal is, zullen jullie hier zeker meer via ons over gaan horen, maar voor nu moeten jullie het even met deze foto’s doen.

Meer info, coming soon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />