Alden x UnionMade Saddle Shoe,

Helemaal verkocht, eerlijk waar, ik ben helemaal verkocht. Er is maar 1 nadeel aan het hele plaatje hieronder en dat is dat ik de zwarte achtergrond niet fatsoenlijk kan veranderen in een witte achtergrond. Maar verder klopt werkelijk alles aan het plaatje. Wat wil het geval, sinds het begin van dit blog zoek ik al naar de optimale Saddle shoe. Meerdere hebben de revue al gepasseerd, maar ik denk dat ik nu de beste gevonden heb.

UnionMade heeft Alden de opdracht gegeven een mooi paar Saddle shoes te maken. En heeft het leer en de leest hiervoor uitgezocht. Bij Alden zijn ze vervolgens de navy alpine koeienhuiden en de bruine alpine huiden aan elkaar gaan naaien en het onderstaande plaatje is hiervan de uitkomst. Mocht je nog niet de Leffot variant van de Alden Saddle shoe gekocht hebben, dan misstaat deze winnaar zeker niet in je kast.

Exclusief bij UnionMade.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Exclusief bij " />