APC jas, eenvoud is briljant,

Wanneer je een jas voor de zomer zoekt, dan wil je eigenlijk niet teveel poespas. Je wilt gewoon een dunne jas, welke genoeg isoleert voor die koude zomer ochtenden en een beetje bescherming biedt wanneer de regen weer eens spontaan naar beneden komt vallen. APC heeft dit goed begrepen en komt gewoon hard met een ultieme zomerjas.

De kleur is perfect! De stof is prachtig, het ontwerp is goed. Ik ben verkocht. Helaas 1 klein nadeel, de jas is er niet meer in mijn maat. Uitgaande dat ik altijd alles Large moet hebben (en waist maat 34″, mochten er kledinglabels meelezen en spullen willen sturen.) is een Medium mij toch echt te klein. Verder is deze jas toch echt op alle vlakken perfect!

Heb jij wel een maatje Medium, kijk dan snel bij Need Supply!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />