Asus EEE Pad Transformer,

Ik ben eruit. Momenteel heb ik nog de Archos 10.1 Tablet, wat op zichzelf best een prima apparaat is, maar met de komst van Android en Dual-Core porcessoren voor de tablets, begint mijn trouwe tablet een beetje achterop te geraken. Hoog tijd voor een goede vervanger. Waar ik eerst nog zat te denken aan de HTC Flyer, ben ik erachter dat het toch een Asus tablet gaat worden. De Asus EEE Pad Transformer om precies te zijn.

Deze unit is zo mooi! Het heeft een 10,1 inch IPS beeldscherm, wat zoveel wilt zeggen als een verdomd lekker schermpje voor het bekijken van films en foto’s. En dat is waar ik voornamelijk mijn tablet voor gebruik. Daarnaast komt dit apparaat met een nieuwe gimmick, een aankoppelbaar toetsenbord. Heerlijk! Momenteel gebruik ik mijn tablet af en toe voor wat mail, maar typen op een touchscreen is gewoon niet mijn ding. In combinatie met het losse toetsenbord heb je meteen extra accu kracht, daarnaast lijkt het haast een gewone laptop. Dit is duidelijk een geval van best of both worlds! Makkelijk compact films kijken en browsen in de trein of het vliegtuig en op plaats van bestemming je toetsenbord aankoppelen en nog even wat mail wegwerken. Geniaal!

De tablet ligt nu op voorraad bij Dixons, het toetsenbord moet je nog even op wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />