Barbour Centaur Jacket

Is het nou echt nog geen najaar? Ik ga namelijk eigenlijk niet nu al inslaan op winterspullen als de zomer nog moet komen. Ik kan natuurlijk altijd nog naar een koud land op vakantie aangezien ik nog geen bestemming heb geboekt voor dit jaar maar wat is dit een fraaie Barbour. De Barbour Centaur Jacket. Melton wollen jas met capuchon en voldoende zakken. Wat je er allemaal in kwijt kan mag je zelf invullen. Ik heb aan 2 zakken genoeg maar het ziet er wel goed uit. En daarnaast kun je ze maar hebben. Uiteraard is het jassje gevoerd met de bekende ruit van Barbour. Snoertje om je middel om hem een tikkeltje te tailleren. Ja, Het is echt wel een mooi jasje weer van ze. Best vervelend.

Er komt geen END aan bij EndClothing waar ze het jasje hebben.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.