Barbour Crewneck,

Wanneer winkels weer nieuwe Barbour spulletjes binnen krijgen, hoop ik altijd maar dat ze ook eens een ouderwets stuk in de collectie hebben opgenomen. En dan niet een oud jassie waar de hele wereld naar op zoek is, maar dan gewoon ook eens zo’n heerlijke trui met een belachelijk motief. Bij voorkeur in herfstkleuren met dikke elbowpads. Hoe oudbolliger hoe beter. Soms kan je outfit dat namelijk prima hebben.

En blij als een kind was ik toen ik precies die trui vond in de nieuwe voorraden Barbour bij My-Wardrobe. Een ouderwetse lamswollen crewneck sweater met een absurdistisch motief en bruin suède elleboog patches. Het enige wat in mij opkwam was, ADD TO MY-BAG! En zo geschiedde het, dat ik midden in de zomer een dikke trui met de post binnen ga krijgen, oh well, ik zal er warmpjes bij gaan zitten. Wel fijn overigens dat deze ouderwetse trui wel een nieuwerwetse fit heeft meegekregen. Opa’s trui, maar dan op maat, mooi toch!

Verkrijgbaar bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />