Barbour International Jacket 2011,

Heerlijk, Zuid77 z’n artikel over een Barbour jassie kwam al lekker binnen waaien. Toen ik dat las wist ik dat er weer veel moois van Barbour zou binnen komen deze weken bij de diverse shops. En verrek ja, dat is zeker weer het geval. Hoe heerlijk die zomerse dagen zijn, hoe fijn die 20 tot 25+ graden Celsius ook aanvoelen, zodra ik de nieuwe Barbour collectie zie, weet ik dat de herfst ook best oké is.

Mijn oog viel op een klassieker in een nieuwe variant. De International Jacket is al geruime tijd een favoriet van mij, en hoe zeer ik ook vind dat deze jas niet aan vernieuwing toe is, is de twist van deze Quilted variant best leuk. Dus mocht je nog niet eerder een International Jacket aangeschaft hebben en staat deze nog hoog op je lijstje, kijk dan eens naar de Quilted variant. Al was het maar omdat de rest de normale versie al draagt.

Je kan deze vinden bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />