Barbour Slim-Fit International Jacket,

Op voorhand excuses voor de overdosis aan International Jackets (en soort gelijken) in de afgelopen week. Maar ook deze wilde ik jullie niet onthouden. We zeiden het eerder al, Barbour is bezig met het uitleveren van hun nieuwe collecties aan de diverse winkels. En binnen deze collectie hebben de mensen van Barbour weer iets bedacht om de verkopen van hun International jassie nog verder te kunnen boosten.

In de nieuwe collectie komt deze topjas ook in een slim fit variant. Nu moet ik zeggen dat de normale versie bij mij niet zeer wijd valt en ik mezelf toch niet als log en groot wil bestempelen, maar ik weet zeker dat er een markt is voor deze uitvoering van de jas. Want er zijn altijd mensen dunner dan ik bij wie het huidige model als een vaatdoek of tent zit. En voor al deze mensen is dan deze post. Jullie willen toch ook een International Jacket?

Verkrijgbaar onder andere bij OiPolloi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />