Double RL Crewneck

Double RL is een van de vele lijnen die Ralph Lauren uitbrengt. Een lijn met een andere feel dan de hockeyer die vooral het beeld van ‘Polo” bepaald. Purple Label is nog een lijn maar pas betaalbaar met een creditcard in de kleur zwart. Double RL doet het wat meer relaxed. Een beetje die originele cowboy sfeer. Of zo is mijn beleving een beetje. Beetje rondjes rijden op je paard, op je ranch. Een beetje meer in de denim sfeer. Mooie spulletjes komen uit die reeks.
Zo ook deze crewneck sweater. Niet eens zo heel veel poeha maar gewoon eenvoud. Dat wat je nodig hebt op je ranch. Deze heeft onlangs zijn weg weten te vinden naar Sluis bij meneer Boone. De vintage look navy sweater die het erg goed zal doen op die dagen zoals nu. De belofte van het knmi op mooi weer maar de daadwerkelijke teleurstelling van krap aan 18-20 graden. Een sweater is voldoende maar je wilt er niet uitzien alsof je net uit bed komt en even snel wat hebt aangedaan. Een smaakvol sweatertje maakt een basic outfit gewoon net even af.

Je kunt hem wel al in de winkel van Frans Boone vinden want hij staat nog niet online.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.