Filling Pieces, zo simpel kan het zijn,

Soms zijn we snel, soms zijn we langzaam. En vandaag is het die laatste. Feit is wel dat dit product helemaal past in onze luchtbel. Filling Pieces is een label van Hollandse bodem rechtstreeks vanuit de Amsterdamse straten. Designer, eigenaar en bedenker Guillaume Philibert zag in 2009 een gat tussen streetwear en haute couture en was attent genoeg om voor ons dit gat te vullen. Het resultaat is het label Filling Pieces, what’s in a name.

De regen vandaag komt met bakken uit de lucht, het voelt als Herfst en ik ben in de mood om een A/W2011 collectie hier pontificaal op het scherm te knallen. Maar omdat het dit weekend weer zonnig wordt en ik nog geen foto’s heb, doen we het nog even met mijn persoonlijke favoriet van dit seizoen. De Low Top in een heerlijk rood suède. En stilletjes hoop ik dan dat er voor de winter een gepaste opvolger van de All Black Desert Boot in de maak is. De tijd zal het ons leren.

Verkrijgbaar online bij Afura. Voor een lijst met verkooppunten klik je op de foto’s hier.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Filling Pieces is een label van Hollandse bodem rechtstreeks vanuit de Amsterdamse straten. Designer, eigenaar en bedenker Guillaume Philibert zag in 2009 een gat tussen streetwear en haute couture en was attent genoeg om voor ons dit gat te vullen. Het resultaat is het label Filling Pieces, what's in a name. Verkrijgbaar online bij Afura" />