Gloverall Duffle, het mag nog steeds,

Hoe lang volg je ons al? Hoe lang lees je ons blog al? Mocht het zo zijn dat je vorige winter al op OurBubble aan het ronddwalen was, dan komt onderstaande jas je wellicht nog bekend voor. Het kan zo zijn dat je destijds net te laat besloten had om die jas op de kop te tikken. Wanneer dat nu het geval is, dan heb ik hier goed nieuws voor je. De Gloverall Duffle is ook dit jaar weer gewoon in het assortiment te vinden.

Natuurlijk hebben ze niet exact dezelfde opnieuw uitgebracht, maar je ziet toch duidelijk dat een verwantschap tussen deze jassen. Schitterende jassen als ik nog een kleine toevoeging mag doen. Natuurlijk is het niet even praktisch wanneer de regen met bakken uit de hemel valt, maar daarvoor hebben we die Mackintosh jas de afgelopen week al besproken. Deze Gloverall Duffle is tijdloos en lekker warm. Vergeet hem dan ook niet te kopen dit jaar.

Te vinden bij End.

 

Tags from the story
, , , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.