Over goeie grijze truien gesproken,

Gister schreef Zuid77 over het gemak van een goeie grijze trui. Nu ben ik helemaal voor de grijze trui, maar zijn er ook momenten dat je grijze trui net even iets netter moet zijn dan de variant van sweatstof. Waar half Nederland een lamswollen v-hals trui over hun shirt heen draagt, kies ik dan toch voor een crewneck variant. Naar mijn idee een van de meest ondergewaardeerde trui-soorten. En dat is zonde!

Neem nu bijvoorbeeld deze trui van Inis Meain Knitting Company, gemaakt van een mooie mix merino met cashmere. Dit juweeltje is zo’n typisch “altijd raak”-item. Bij bijna iedere outfit kan je deze sweater dragen. Mocht je het label niet kennen, is dat zeker geen schande. Maar bedenk zo, wat Barbour is voor de Britten, is Inis Meain voor de Ieren. Met andere woorden, je hebt met deze trui een stukje oer-Ierse heritage van de eilandbewoners om je schouders. Daar kan je dus niet mis mee gaan.

Deze topper kan je vinden bij The Bureau Belfast.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gister schreef Zuid77 over het gemak van een goeie grijze trui. Nu ben ik helemaal voor de grijze trui, maar zijn er ook momenten dat je grijze trui net even iets netter moet zijn dan de variant van sweatstof. Waar half Nederland een lamswollen v-hals trui over hun shirt heen draagt, kies ik dan toch voor een crewneck variant. Naar mijn idee een van de meest ondergewaardeerde trui-soorten. En dat is zonde! " />