Golden Bear Seals Stadium Jacket,

Opvallend hoe een kleine stad groot kan zijn met heritage kledinglabels. De stad van Levi’s is namelijk ook de thuisbasis van Golden Bear. Golden Bear zegt je wellicht niet zoveel, maar met een leeftijd van ruim 90 jaar heeft dit label toch wel de nodige ervaring wanneer het gaat om trends en wensen vanuit de markt. Wat ooit begon als fabrikant voor jassen voor bootwerkers kreeg rond 1950 ineens een groeispurt. De jeugd wilde Varsity jackets en Golden Bear maakte die.

En nog steeds is het een grote speler op het gebied van jassen. Helaas verkopen ze heel veel troep, maar af en toe vind je een juweeltje dat laat zien hoe mooi vroeger alles geweest zou moeten zijn. Varsity jackets maken ze nog steeds, maar ze blinken ook uit in de minder gecompliceerde stadium jackets. Met name deze Seals Stadium Jacket is wel echt mijn persoonlijke favoriet. Vooral deze Burgundy uitvoering mag er wezen.

Deze jas vind je bij UnionMade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />