Grenson Fred Boot, in herhaling?

Ja, precies, dat dacht ik ook. Althans, ik gok dat je de foto ziet en denkt, verrek die schoen hadden ze laatst ook al online. Zijn ze in de war? Hebben ze dan echt geen normaal nieuws meer? Maar nee, ik ben niet in de war. Dit is wel degelijk een nieuwe schoen. De vorige, die je hier vinden kan, is het lage broertje van deze Fred Boot. Die Archie schoen in die vreselijk fijne combinatie van zart en cognac leer, die kon haast niet mooier. Ik zeg haast, want naar mijn bescheiden mening overtreft deze Fred Boot de Archie.

Ik heb gewoon een zwak voor Brogue Boots. Ze moeten haast ook wel als boot bedoeld zijn. Volgens de overlevering draag je een brogue enkel in je vrije tijd. En in je vrije tijd moest je naar de country side. En ik kan je zeggen, als het regent in de county side is het toch fijner om een paar boots te dragen. Daarnaast zijn boots ook net even iets mooier, het oog wil immers ook wat.

Deze beauty is verkrijgbaar bij End.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hier vinden kan, is het lage broertje van deze Fred Boot. Die Archie schoen in die vreselijk fijne combinatie van zart en cognac leer, die kon haast niet mooier. Ik zeg haast, want naar mijn bescheiden mening overtreft deze Fred Boot de Archie. " />