Grenson Two Tone Archie Brogue,

Soms kom je een schoentje tegen waarvan je zeker weet dat veel mensen deze lelijk zullen vinden. Dan is het zo’n typisch geval van: “Je moet er maar van houden.” Het is wisselend of ik dan wel of niet warm word van zo’n schoen en ik kan eigenlijk nog niet zeggen waar dat dan aan ligt. Die McNairy’s laatst waren gewoon lelijk (sorry Mark), maar vandaag word ik dus wel weer vrolijk van een schoen welke volgens vele lelijk gevonden wordt.

Het onderwerp in deze kwestie is deze Grenson Archie Brogue schoen, uitgevoerd in een schitterende Two Tone. Bruin en zwart combineren op een schoentje en dan afwerkte met contrastrijke witte stiksels. Zwart en bruin mengen in mijn ogen nooit lekker, maar het resultaat mag er zeker wezen. Wat je er op draagt? Een diep donkerblauwe jeans. Iets anders kan ik me hier nog niet bij bedenken. Maar add to basket, dat is een feit.

Te vinden bij EndClothing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

McNairy's laatst waren gewoon lelijk (sorry Mark), maar vandaag word ik dus wel weer vrolijk van een schoen welke volgens vele lelijk gevonden wordt. " />