Gucci Hiking Boot,

Soms zie je een titel van een post voorbij komen en wil je al snel voorbij scrollen, want je denkt: “Dit kan never nooit wat worden..” Ditzelfde had ik toen ik op een van de andere fashionblogs aan het ronddwalen was en de titel Gucci Hiking Boot las. Ik weet dat ik mensen tegen het zere been aan schop, maar de naam Gucci doet bij mij hetzelfde als een levende goudvis op een broodje. Glibberig, gladde, glimmende zooi met een slechte smaak. Mijn beeld van dit merk is gewoon om zeep geholpen door de handtasjes, paraplu’s, riemen een fake AirForce 1’s. Sorry het merk is verkracht, zo simpel is het.

Althans, zo simpel was het. Terug naar de titel van deze post: Gucci Hiking Boot. Verdomme, gaan ze zich daar nu ook al mee bemoeien? Zijn die boots ineens de norm? Hoe zullen ze dit gaan verkloten? Allemaal gedachten die door mijn hoofd schoten. En toen was daar die foto, dat plaatje van die schoenen. Stilte…

Wat een vette schoenen!

Ook hebben? Je kan ze bij Gucci vinden.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />