Herschel Supply Novel Duffel

We gaan op reis en ik neem mee… allerlei dingen maar waar gaat het allemaal in? De Novel Duffel is wellicht een goede optie. Erg groot (45 liter) is hij niet maar het betreft hier dan ook de middel maat. Er is dus een grotere. Maar voor stedentripjes is dit een prima afmeting. Een mooi en stevig stuk canvas vormt de tas. Je kunt hem aan de hand mee sjouwen maar er hangt ook nog een afneembare schouderband aan. Geen zorgen over pijnlijk snijdende banden want hij heeft een verzachtend kussentje. Wel zo prettig. Verder heeft de tas een voering met het kenmerkende Herschel Supply patroontje. Niemand die het ziet maar bij het open maken van de tas toch een geinige afwerking. Maar wat ik dan wel leuk vind is het losse schoenen vak. Kun je je schoenen toch in je tas doen zonder dat je kleren vies worden of andere dingen die kunnen voorkomen als gevolg van vieze schoenen in je tas. Spijt van mijn aanschaf van een andere duffel heb ik… ehm.. een beetje want ten tijde van de aanschaf van die niet nader te noemen tas was deze nog niet te koop. Klassiek geval van “jammer, maar helaas”.

Wie nog wel een tas zoekt. Hier is deze te vinden.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.