Herschel Supply Co. Heritage 20 Ounce,

Op zich is het zonde dat een label wat op zichzelf al doet denken aan lang vervlogen tijden en dus de hele heritage vibe al met zich mee draagt, in de naam van haar producten de moeite doet om deze heritage nog maar eens te onderstrepen. Bij een label als Herschel Supply Co. is dit toch helemaal niet nodig?

Schrik niet hoor, dit is slechts het enige minpunt aan deze tas. Want verder is hier helemaal niets mis mee. Vervaardigd van 20oz canvas, uitgevoerd met de bekende leren details en verstevigde bodem. Daarnaast nog eens vrolijk gevoerd met een seersucker achtige streep, nee eerlijk met deze tas is helemaal niets mis. In Nederland is het nog even wachten tot er winkels vol zullen hangen met de hele tassen collectie van Herschel Supply Co. Tot die tijd verwijs ik graag naar NeedSupply, zij hebben veel voorraad en jij heb het voordeel van een lage dollarkoers. Win win situaties, daar hou ik van.

Bij Need Supply dus, daar vind je deze op voorraad.

 

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bij " />