Jordan V Olympics

Ja, daar is hij weer. De Jordan 5. Een tijdje hebben we hem niet meer gezien in een mooie kleurstelling. Maar gelukkig komt er om de X tijd wel een origineel kleurtje uit. Er komen helaas ook wel eens kleuren uit waarbij ik het niet kan aanzien wat ze zo’n schoen aandoen. Dat noem ik dan verminking. Deze valt gelukkig niet in die groep. Mooie schoen. Op een of andere manier blijft de Jordan 5 me altijd aantrekken. Hoewel het een van de lompste Jordans is. Beeld je dit eens in, in een maat 47. Dan begrijp je wellicht waarom ik hem zelf niet draag. Met een aantal kleurtjes in m’n archief is dat dus geen reden om hem niet aan te schaffen. Ofwel. Ik ga maar weer eens bedenken of ik deze daar aan toe ga voegen. Over de schoen zelf hoeft verder weinig gezegd te worden. Kijk maar en voel de behoefte voor het bezitten van deze schoen bij je op komen.

Als je de behoefte niet kunt onderdrukken. druk dat op deze knop.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.