Junya Watanabe MAN x Levi’s Vintage 1954

Ik zeg Hilarisch met een hoofdletter! Helemaal de weg kwijt. Ik kan niet anders dan zeggen dat degene die deze broek koopt heeft een duur gevoel voor humor. Junya Watanabe mocht een broek maken samen met Levi’s voor de Levi’s Vintage Clothing lijn. Geef de beste man alle vrijheid en dan komt ie hiermee. Dat is toch puur humor. Ik mist de peertjes en de appeltjes die mijn moeder op mijn kapotte broeken stikte.

Even de broek in vogelvlucht. Een mooie japanse denimstof, een corduroy band, verzette kontzakken en een keur aan patches. En volgens eigen zeggen extreem gelimiteerd. Ik denk maar beter ook. Sjongejonge.. wat een giller. En dat voor slechts 625 pond. Dat zijn een heleboel bioscoop kaartjes waar je naar hartenlust elke comedy kunt gaan bekijken die uitkomt. Dan nog kan ik harder lachen om deze broek.

Al dit lolligs is hier te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.