Levi’s Long Sleeve Sailor Tee,

Wanneer je favoriete denim label ineens met een nautisch item in de collectie aan komt zetten, dan weet je toch meteen dat je op de “Voeg toe aan winkelwagen”knop moet rammen. Althans, dat is wel wat er direct bij mij door mijn hoofd heen raasde. Ik heb gewoon een zwak voor een Bretons streepje.

Dit shirt van Levi’s deed mij het meest denken aan een Saint James trui welke we vorig jaar hier online hebben gehad. En hoewel die Saint James trui prima zit en ik daar ook echt blij mee ben, is die soms net wel even te warm. Deze Tee van Levi’s kent dit probleem niet, die zal hooguit af en toe te koud zijn, maar voor die dagen heb ik mijn Saint James al. Ik kan stellen dat mijn collectie Bretons trui/tee’s dan nu wel compleet is. Levi’s bedankt.

Verkrijgbaar bij FreshCotton.

 

4 Comments

  • Apart om dit van een ‘denim’ brand als Levis te zien. Zou voor zoiets eerder aan Saint James of Guy Cotton denken, de Roue Libre breton tees and jumpers van Guy Cotton zijn op dit vlak sowieso onverslaanbaar in mijn mening.

  • Ah, ik zie het. Vind dit een heel toffe blog( als ik het zo mag noemen) moet ik zeggen, al de merken hier besproken worden vind ik erg tof en ik mag graag wat van ze aanschaffen. ArmorLux doet trouwens ook erg mooie bretons, maar ik gok dat ook die wel bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />