Levi’s Tee Shirt,

Meestal ben ik niet van de shirts met grote prints van logo’s of merken erop. 9 van de 10 keer heb ik een Chersonissos D&G, Antalya Armani of Salou Guess gevoel bij, als je een beetje begrijp wat ik bedoel. Shirts met een goeie print erop waar niet direct een logo aan af te lezen is, vind ik prima, en zodoende was ik dan ook aan het bladeren door de shirts collectie van onze vrienden van FreshCotton.

Een van de eerste shirts die ik tegenkom, BAM, knalrood logo erop. En ik drukte op bestellen in plaats van volgende. Hoezo? Moet je nu toch kijken wat een juweeltje. Gewoon een heerlijk schreeuwend Levi’s logo erop gedrukt, hier kan je niet omheen. Leuk detail vind je op de rug, in een soort van saw tooth stiksel. En uiteraard hangt er aan de zijkant nog een red tab. Nee dit is niet het volgende Fruit of the Loom shirt met een screenprint, dit is gewoon een verdomd goed wit shirt dat laat zien dat je van denim houdt.

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />