Lyle & Scott eenvoudige Crewneck

Baanbrekend is deze crewneck van Lyle & Scott niet. leuk echter wel. “Leuk? het is toch gewoon een grijze sweater?”.. jazeker maar vergeet niet dat ik mezelf heb omgedoopt tot Mister Basic. Een eenvoudige sweater is dus een kleding stuk waar je niet buiten kunt. Gewoon lekker makkelijk voor als je geen zin hebt om erg moeilijk te doen over je outfit. Goeie denim en een goeie(!) basic sweater is gewoon een goeie outfit voor je vrije dag.

Lyle & Scott heeft deze iets minder simpel gemaakt. Leuke details langs de mouwinzet en rond het boordje maken deze crewneck tot een een goeie eenvoudige klapper van een sweater. Eenvoudig, niet saai.
Ik vond het shirtje hier.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.