Mark McNairy Boots,

Het kon natuurlijk niet al te lang uitblijven, er zat heus wel weer een artikeltje over Mark McNairy in het verschiet. Bij veel van de schoenen welke recent op de diverse blogs verschenen, kreeg ik het idee dat de beste man aan het doorslaan is. Vermoedelijk ligt het echt aan mij, ik hang veel te veel aan de meer traditionele kleuren en combinaties. Een red brick zool moet niet ineens een kanarie gele zool zijn en camo-prints heb ik sowieso niet heel erg veel mee.

Gelukkig vond ik net wel weer een paartje schoenen van Mark McNairy waar ik vrolijk van kan worden. Een heerlijke boot in een donker bruine Grain leer met een Red Brick achtige zool. De zool is uitgevoerd met een grof noppen profiel. Wanneer je deze boot in huis hebt maakt het toch niet meer uit dat het stormt, regent en sneeuwt? Kom maar op met die Herfst en de Winter, je schoenen zijn er in ieder geval klaar voor!

Deze boots kan je vinden bij My-Wardrobe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.