Mark Mcnairy Maar Dan Anders

Je kunt natuurlijk niet de hele tijd pluimen blijven uitdelen. Er moet een keer iets niet helemaal goed gaan. Daar waar ik laatst nog kon grijnzen om een Clarks Desert Khan, daar vergaat het lachen mij wel bij het zien van deze. Een long wing brogue van Mark Mcnairy. Klinkt niet verkeerd na die van gister. Echter wat moet ik hier nou van vinden? Het kan zijn dat ik het gewoon niet zo goed begrijp en dat de wereld zit te wachten op een navy suede en een tan full grain leren brogue. Navy suede, mooi. Tan full grain leer, mooi. Die moet je niet combineren. Vind ik dan. maar wat ik net al aanhaalde. Het kan aan mij liggen natuurlijk. Misschien is het een prima draagbare schoen en zie ik de combinatie niet.

Snap jij hem wel? Als je hem wilt? Kan dat hier.
Ik sla even een rondje over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.