McNairy Longwing Brogue

Mark McNairy gaat nog steeds lekker. Heb eigenlijk nog geen schoen gevonden waar ik niet iets in kan vinden wat me een tikkeltje warm gevoel geeft. Ik heb inmiddels redelijk wat schoenen voorbij zien komen en kom vrij regelmatig weer uit op een heerlijk receptje. Een longwing brogue. Voor de verandering ook deze keer een longwing. Maar wel weer een mooie al zeg ik het zelf. De zomer in het vizier, dat vraagt om een lichte kleur. En daar hebben we hem dan. Een mooie zand kleur voor bijvoorbeeld onder een goeie donkere denim of gewoon onder een short. Wat kan jou het schelen. Laat ze maar zien! Zand kleur suede, volledig leren voering en een red brick zool. Mark! Goed bezig.

Hier te vinden.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.