Military Watch Co. GG-W-113 Replica,

En dan mogen we nog blij zijn dat ik niet de normale MWC-GG-W-113 code gebruikt heb, anders was er helemaal niet aan de titel af te leiden waar deze post nu weer over zou gaan. MWC (Military Watch Co.) maakt al jaren horloges voor verschillende legers en politiekorpsen. In 2009 kregen ze het verzoek van een aantal Vietnam veteranen voor het bouwen van een replica van de klokkies uit ‘Nam.

Op basis van een origineel welke je hier kan vinden, zijn de vaklui bij MWC gaan ontwerpen en bouwen. Het resultaat is onder andere deze GG-W-113 replica hier op de foto uitgevoerd met een Khaki NATO strap. (Zwart en grijs zijn ook verkrijgbaar.) Zoals eerder deze week aangehaald, ben ik geen fan van lang een klok om mijn pols dragen, maar ik denk dat deze niet snel zal vervelen. Dit is een prachtig basic horloge.

Deze en andere kleuren zijn verkrijgbaar bij Need Supply.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />